Hopp til hovedinnholdet

Vi sendte nakenbilder, nå føler jeg at jeg har gjort en stor feil..

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg sendte et dickpic til en jente og hund sendte noe tilbake. Men så blokkerer hun meg og nå føler jeg at jeg har gjort en stor feil. Hva skal jeg gjøre? (Vil helst ikke snakke med mamma om det)

Besvart 05.05.2019 17:04
 

Svar
Hei

Er det sånn at du er bekymret for at hun har blokkert deg fordi du sendte nakenbilde til henne? 

Hovedregelen er at man aldri skal sende nakenbilde til noen som ikke vil ha det. Siden du fikk noe tilbake fra henne så var kanskje dette en greie mellom dere som var litt spennende? 

Dersom hun opplevde å få bildet uønsket fra deg, er det lurt å be om unnskyldning. Siden det er ulovlig å sende nakenbilde til noen som ikke vil ha det... 

Gjort er gjort og alle gjør feil, dersom du er bekymret for hva som har skjedd, er det aller enkleste å snakke med henne. Selv om det kan virke litt skummelt. Der er jo kun HUN som kan si noe om hvorfor hun har blokket deg og hva hun tenker om dette. 

Send henne en melding på messenger eller en annen kanal hun ikke har blokket deg på. Det kan jo hende hun har blokket deg fordi hun også tenker at det som skjedde var en feil?!

Dersom du er bekymret for om hun deler bildet av deg videre, så si det også og minn henne på at det er ulovlig å dele andres nakenbilder videre. Der er straffbart og dersom det skjer har du rett til å anmelde henne. 

Forhåpentligvis ordner dette seg for dere. Kanskje hun er like bekymret som deg? Det får du ikke vite før du tar kontakt med henne. 

Jeg heier på deg!

P.S legger ved noen artikler som kan være fine for deg å lese.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det lov å sende dickpics?

Jente får dickpick

Det er ikke lov å sende bilder av kjønnsorganet ditt til folk som ikke ønsker det. Dette regnes som seksuelt krenkende adferd og kan anmeldes.

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit