Hopp til hovedinnholdet

Han sa jeg skulle få penger om jeg sendte nakenbilder

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, en gutt la meg til på Snapchat og spurte om nakenbilder/undertøysbilder og litt deverse og var villig til å betale mellom 4-10k. Og jeg er blakk og tenkte jeg har en kropp så hvorfor ikke bruke det. Så drakk jeg en del og så sendte jeg det han spurte om i omtrent en time. Men så når det var ferdig så blokket han meg. Og nå føler jeg meg bare helt idiot som gikk på det, og vét jo egentlig at sånne ting ikke er bra. Men jeg bare tenkte «det er mye penger og så lettbent også da» Men nå angrer jeg noe sykt og ønsker jeg bare kunne ta det tilbake. I don't know what to do.

Besvart 08.05.2019 13:09
 

Svar
Hei

Så kjipt at du opplever dette. Dessverre er det flere som har blitt lurt med at de skal få penger om de sender bilder. Det er ikke greit.

Selv om du sendte dem "frivillig" så kan du når som helst ombestemme deg og gi beskjed om at han må slette bildene. Jeg forstår at det kan være et problem med at han har blokkert deg. Dersom du ikke får kontakt med han på annet vis kan du gå til politiet der du bor å be om hjelp. Du er nok ikke den eneste som har blitt lurt og noen ganger har politiet en sak gående på slike brukere. 

Det er lett å tenke i etterkant at man burde visst bedre, men livet er sånn at man gjør feil.

Dette er ikke din feil. Du ble lurt. Derfor er det fornuftig at den som har lurt deg skal straffes for dette. Så ikke straff deg selv. 

Du kan kontakte www.slettmeg.no for råd og veiledning. Legger også ved noen artikler som gir tips til hva du kan gjøre videre. 

Håper dette løser seg for deg!

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Gutt som grubler (colourbox.com).

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

!"Ikke del videre" - "#ikkegreit

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

Les mer

Å dele andres nudes er #ikkegreit

Å dele andres nudes er ulovlig

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit