Hopp til hovedinnholdet

Han sa jeg skulle få penger om jeg sendte nakenbilder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, en gutt la meg til på Snapchat og spurte om nakenbilder/undertøysbilder og litt deverse og var villig til å betale mellom 4-10k. Og jeg er blakk og tenkte jeg har en kropp så hvorfor ikke bruke det. Så drakk jeg en del og så sendte jeg det han spurte om i omtrent en time. Men så når det var ferdig så blokket han meg. Og nå føler jeg meg bare helt idiot som gikk på det, og vét jo egentlig at sånne ting ikke er bra. Men jeg bare tenkte «det er mye penger og så lettbent også da» Men nå angrer jeg noe sykt og ønsker jeg bare kunne ta det tilbake. I don't know what to do.

SVAR

Besvart 08.05.2019 13:09:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle