Hopp til hovedinnholdet

Jeg kjente han fikk boner, men lat som jeg sov!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg kom nettopp hjem fra en god venn (gutt). Var hos han i natt og som vanlig så så vi på film/sov imens vi "holdt rundt hverandre". Vi pleier det selvom vi ikke er venner. Jeg kjente han fikk boner, men lat som jeg sov (var i halvsøvne). Plutselig kjenner jeg hånden hans flytte seg til rumpa mi og videre puppene. Følte også at hånda hans prøvde å gå under genseren min. Jeg ble veldig nervøs og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg ville ikke skape en klein stemning men jeg ville ikke at det skulle fortsette. Det fikset seg selv da hjertet mitt begynte å banke så hardt at jeg tror han hørte det. Jeg oppfattet hele hendelsen som veldig ubehagelig. Er det min skyld at jeg ikke var mere tydelig? Burde jeg gjort noe annerledes?

SVAR

Besvart 11.05.2019 23:46:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Kåt? Hvordan tolke eller vise det?

Hvordan kan du vite at kjæresten eller den du vil ha sex med, vil det samme? Og hvordan kan du selv vise partner at du er klar for å ha sex?

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle