Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger å snakke med noen men tør ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg tør ikke gå og snakke med helsesøster? og tør ikke snakke med lærer om mine småe deprimerte perioder av og til. har også hatt mye som har skjedd både hjemme og på skolen. Hva skal jeg gjøre Har også en venn som sliter med fosterforeldrene sine og hun føle seg ikkje velkommen og foreldrene sier til hun at hun ikkje skal forvente noe av dem også vidre. føler at det går utover meg også til tross for at hun er mi beste venn

SVAR

Besvart 12.05.2019 21:08:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle