Hopp til hovedinnholdet

Seksuelle ønsker - skal jeg fortelle om dem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung dere har julpet meg veldig med skolen osv. Jeg har fått en kjæreste vi har vært sammen siden to dager før valentins dagen Jeg elsker han og han elsker meg jeg liker å sende melding og sånt og når han er på besøk så tar han på puppene mine mens keg lokker mellom bena Hannes. Jeg liker ar han tar meg på puppene mine men noen ganger vil jeg ikke være sammen med han men jeg vil være sammen med han Vi har snakket om st vi skal bli foreldre når vi blir eldre (vis er sammen så lenge) og sånt men jeg har lyst å ha sex og jeg vil bruke bleie og bæsje i den og så skal han skifte på meg jeg vil si det til han men han kommer til å reagere rart på det tror jeg Vis sa vi skulle ha sex når vi ble 16 år!

SVAR

Besvart 15.05.2019 21:12:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle