Hopp til hovedinnholdet

Seksuelle ønsker - skal jeg fortelle om dem?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei ung dere har julpet meg veldig med skolen osv. Jeg har fått en kjæreste vi har vært sammen siden to dager før valentins dagen Jeg elsker han og han elsker meg jeg liker å sende melding og sånt og når han er på besøk så tar han på puppene mine mens keg lokker mellom bena Hannes. Jeg liker ar han tar meg på puppene mine men noen ganger vil jeg ikke være sammen med han men jeg vil være sammen med han Vi har snakket om st vi skal bli foreldre når vi blir eldre (vis er sammen så lenge) og sånt men jeg har lyst å ha sex og jeg vil bruke bleie og bæsje i den og så skal han skifte på meg jeg vil si det til han men han kommer til å reagere rart på det tror jeg Vis sa vi skulle ha sex når vi ble 16 år!

Besvart 15.05.2019 21:12
 

Svar
Hei

Jeg syns du skal vente med å fortelle om seksuelle fantasier til du er 16 år.

Før det syns jeg dere skal holde dere til kosing. Fantasier kan endre seg mye frem til det er lov for deg å ha samleie.

Legger ved noen artikler du bør se på.

Masse lykke til videre:-)

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit