Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir mobbet og kan bli veldig sint

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg har blitt mobbet på skulen, og grenso gjekk inne i garderoben. Han kalte meg feit og eg slo han ned (han besvimte ikkje) eg tok handuken stramt over fjeset hans og tok vatn på det. Ein av kompisane hans kom bort og truet meg og eg tok kniven frå han og den gjekk inn i låret på han. Læreren kom inn og ga meg kjeften. Eg var so sint etterpå at eg gjekk heim og røkte og rynket framfor ein barnehage. Eg har aldri vert so sint før. Er det vanlig? Eg fekk melding heim men me er kompisar igjen då. Men dette var for 2 uker siden. Var dette greitt.

SVAR

Besvart 18.05.2019 19:05:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Få slutt på mobbingen!

Det er ikke din skyld eller deg det er noe galt med - ingen har rett til å plage andre! Her er noen tips til hvordan du kan få slutt på mobbingen.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle