Hopp til hovedinnholdet

Jeg tør ikke snakke med helsesøster

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg tør ikke gå å snakke med helsesøster, (redd for at hun skal ringe hjem) det er ikke noe alvorlig bare føler for ¨snakke med noen. har også en venn som ikkje har d så bra hjemme, nylig flyttet fra familien sin til forster hjem og trives ikke, det går litt utover meg også. jeg gruer med sykt til å ha presentasjoner og tror jeg har presentasjons angst men tør som sakt ikke til å gå til helsesøster på skolen. hva kan jeg gjøre. jeg var med en venn tirsdag 7/5-19 og synes d var skummelt selv om jeg bare satt der. liker heller ikke være sosial i klassen, liker meg helst i små grupper. hva kan jeg gjøre for å bli mer sosial og tørre å snakke med noen. har også noen dager i måneder der jeg ikke klarer å gjøre noe har bare lyst og ligge i sengen og sove. ike lyst på skolen, ikke lyst å spise. gjør ingenting på skolen. sitter bare på en stol og ser i luften. Har ikke snakke med noen. bare en venn av meg som veit om det. siden jeg stoler på henne.

SVAR

Besvart 19.05.2019 23:55:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle