Hopp til hovedinnholdet

Mobilen min er ødelagt og jeg trenger penger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg trykket på ikkegreit fordi jeg er ikke sikker på hvilket emne jeg skal velge i denne situasjonen men det som har skjedd er at jeg faen meg knuste mobilen min og har en samsung s8 som har ødelagt skjerm og for å fikse skjermen så må jeg greie å få 3500kr eller noe for å fikse den selvom moren min er en så stor faen meg tispe mot meg og driver å tenke på å kjøpe ny bil når jeg faen meg ikke har hatt en mobil på over 1 måned nå søsteren mim vil faen meg selge s8ern som er det nærmeste jeg har til en Mobil. jeg trenger en faen meg mobil moren min blir sur over av at jeg kommer sent hjem og ikke svarer på den ekle nesten defekte samsung s3 hun faen meg ga meg som bare kan ha 1 app. hva faen er galt med famillien min kan du fortelle meg de er faen meg homser jeg fakker ikke en gang jeg må kanskje faen meg selge bursdagsgaven jeg fikk som jeg bare har hatt i litt over 1 måned nå jeg kødder ikke engang jeg vurderer å stjele skole pcen til en av vennene mine for å selge den for å få penger

SVAR

Besvart 16.05.2019 14:34:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
account_circle