Hopp til hovedinnholdet

En gutt var sammen med meg kun for å få nudes, men jeg er fortsatt såret...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Dette jeg var ikke helt sikker på emne men jeg bare spørr! Jeg hadde en kjæreste, vi var sammen i 2,5 måneder, han slo opp og jeg var kjempe trist og sint, 2 måneder etter at han hadde slått opp fant jeg ut at han var samme meg fordi jeg hadde store pupper og fin rumpe, han så også at han håpet på nudes, jeg syntes det var sikkelig ugreit og nå er jeg vare enda tristere, fordi jeg var forelska i han, men jeg svaner han fortsatt, jeg skjønner ikke hvorfor jeg savner han! Men jeg har lyst til og si til han at det ikke er greit, hvordan kan jeg si det på en bra måte?

SVAR

Besvart 20.05.2019 19:16:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle