Hopp til hovedinnholdet

Bestevennen min har endret seg, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et ‘toxic’ forhold med ‘bestevennen min’. Han er smil, hyggelig, dritmorsom og venn med mange. Men for noen måneder siden begynte han å endre seg. Først begynte han å beskylde meg for ting jeg ikke hadde gjort, etter det prøvde jeg og si unnskyld (selvom jeg ikke hadde gjort noe). Jeg er veldig sympatisk, så hvis en person ikke liker meg må jeg ordne opp med den personen. Senere etter noen måneder med at han først beskylder meg, så sier han ok, greit kan vi være venner? Så skjer alt på loop om og om igjen. Litt senere fortalte han at han hadde følelser for meg, som gjorde meg enda mer skeptisk på han. Jeg har en annen gutte bestevenn, som jeg henger med hele tiden, denne uka ringte han meg og sa ‘FUCK DEG DU HAR GJORT SÅ MANGE FREKKE TING’. Vennen min og venninna mi var der og de så at jeg ikke sa en eneste ting, han sendte snap og skrev ‘Du har trekant haha’ Han mente også at jeg hadde ligget med vennen min som ikke er sant fordi jeg er bare 13 år!! Hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 22.05.2019 22:21:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle