Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år! Vi har en lærer som svarer stygt. Han "slo meg" i bakhodet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 10. Klasse og jeg har en litt spesiell lærer. Han pleier som regel å svare stygt til oss elever så prater vi om det på konferanse timer og da sier han at han tuller. Men mandag for en uke siden, så skulle vi ha engelsk og da måtte vi gå på noen spesielle sider, men jeg gikk på Google med et uhell og han slo meg i bakhodet. Det gjorde ikke vondt, men det var ikke '' godt''' heller hvis du/dere skjønner hva jeg mener. Tuller han eller var det alvor... Men noe jeg tenker er at det er ikke lov å slå noen i hodet. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Anmelde han? Prate med han? Jeg føler meg veldig ukonfertabel når jeg er i samme rom og jeg tør ikke å prate med han... Plis hjelp meg

SVAR

Besvart 26.05.2019 09:14:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
account_circle