Hopp til hovedinnholdet

Fjerne Instagram-bildet fra Google

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har skrevet en melding her før når det gjelder Instagram om hvordan ta vekk profilbilde mitt av fra nettet, men jeg følte at jeg ikke fikk et ordentlig svar og derfor skriver jeg her igjen. Profilbilde mitt finnes på begge steder en på den gamle brukernavnet mitt og en på den nye. Derfor trykket jeg på mer på bildet og deretter sendte en tilbake melding til Google. Det var da de var borte får en lite stund men kom tilbake senere. Så jeg vil spørre om hvordan jeg kan få de vekk? Det kan jo være noe jeg kan gjøre. Eller så tenker jeg å kontakte med Instagram og spørre dem om å fjerne det vekk siden det er jo på måte de som har gjort det hvis dere forstår, men jeg vet ikke hvordan å kontakte de. Jeg håper at dere kan hjelpe meg og gi svaret så fort som mulig Mvh en bekymret jente

SVAR

Besvart 21.05.2019 13:57:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

 

Les mer
account_circle