Hopp til hovedinnholdet

Råd ang anmeldelse/straff.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

På lørdag var jeg alene hjemme og hadde en liten fest hvor noen mest sannsynlig dopa meg ned, en venn av meg filma meg og en gutt som fingrer meg, jeg var helt borte og husker ingenting. 2 dager senere (på mandag) snakka jeg med en helsesøster om dette og jeg og mamma dro på overgrepsmottaket og tok masse prøver, jeg har ikke fått svar på det doping enda men jeg drakk ingenting og husker fortsatt 0 så jeg ble mest sannsynlig dopa ned. Han som filma sendte videoen til 3 andre og en av dem sendte til noen og den personen la det ut, jeg fikk han til å slette det men det r flere som så det og jeg veit ikke hva jeg skal gjøre nå, jeg vil ikke anmelde siden jeg hater å være på avhør men jeg vil at både han som filma og han som la det ut skal få straff, men alle r under 15 så de kan ikke få noe seriøs straff, men hva slags straff får de? og burde jeg anmelde? burde jeg snakke med noen voksne om det? jeg er sykt redd nå og orker ikke å gå ut engang fordi jeg er så redd...

SVAR

Besvart 23.05.2019 22:47:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle