Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg avvise denne gutten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei, så det var en gutt som sa at han likte meg og jeg begynte å få følelser for han. I går kveld så snakket vi sammen over Snapchat og han spurte meg helt ut av det blå «vil du pule?» og jeg svarte «ikke enda». Samtalen fortsatte og det endte med at han fortalte hva han ville gjøre med meg og han inviterte meg hjem til han for å se film dagen etter. Jeg ble usikker og sa at jeg sikkert kunne komme hjem til han. Jeg begynte å gråte, siden klokka var tre på natta så kunne jeg ikke få hjelp fra mamma og pappa, jeg våkna for noen timer siden og gråt mer. Jeg snakka med pappa om det og ting er ikke bedre men det er litt lettere å bære på det når mamma og pappa vet det. Men nå må jeg begynne å avvise han fordi jeg vil ikke lenger ha noe med han å gjøre, hvordan kan jeg gjøre det.

SVAR

Besvart 28.05.2019 19:42:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle