Hopp til hovedinnholdet

Gutten holdt meg fast, og befølte meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Igår skulle jeg og ei venninne møte en gutt (vi har møtt han flere ganger før) Han satt ved siden av meg og venninna mi ved siden av meg igjen. Det var en benk og bord, og vi satt ute å pratet. Plutselig tar han tak i begge hendene mine og holder de hardt fast. Med den andre hånda si begynner han og stryke meg overst mellom lårene og sånn holder han på en stund. Så begynner han å stryke meg på musa (utenpå buksa) jeg turte ikke å si noe pga han er 20 år også veldig stor og sterk. Han fortsetter å stryke meg utenpå buksa før han videre går over på hofta mi. Jeg hadde litt åpen hud pga hadde kort genser og da begynner han å stryke der. Etthvert går han i buksa mi og fortsetter til han kommer til trusekanten min. Plutselig stopper han fordi han heldighvis må gå. Venninna mi fikk ikke med seg noe av d som skjedde før jeg sa det til hun etter han hadde gått, hun blir sjokkert først, men så brydde hun seg ikke mer..Hva synes dere om dette? Jeg sa aldri nei, men heller ikke ja. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 29.05.2019 12:46:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle