Hopp til hovedinnholdet

Vi blir beskyt for å slå.,felles knuffing. Hvordan oppføre oss til møtet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg og ei venninne har blitt beskyldt for å ha slått en annen venn! vi har ikke slått men det mener hun, skolen veit om det og vi har snakket med dem om det og dem forstår at vi ikke har slått henne! og den vennen som sier at vi har slått henne har det vanskelig hjemme og har nylig flyttet i fosterfamilie. tror hun ikke skjønner hva som er alvorlig og hva som er tull. når vi har holdt på en stund og dunket hverandre i skulderen litt bare på tull også mener hun plutselig at det er fysisk slåing. det er ikke bare vi som har gjort det på henne men hun har også gjort det med oss. og etter alt dette styret så trur hun at hun bare kan komme bort og plutselig være bestevennen får! men i tillegg så vil ikke vi være den vennen som ute stenger henne heller fordi vi veit hvordan det føles og være utestengt. så derfor lurer vi på hva vi skal gjøre og hvordan dette skal ordne seg. vi skal på møte med en lærer og henne som beskylde oss. men hva skal vi gjøre i mens? veit ikke når møte er??

SVAR

Besvart 06.06.2019 17:16:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle