Hopp til hovedinnholdet

Spendende å sende nudes helt til noen spredde de videre. Hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg har sendt nudes, jeg syns d var spennende og jeg likte den følelsen jeg fikk når guttene syntes jeg var fin. Høres sikkert helt teit ut. Men d jeg skal fram til er at noen har spredd noen bilder av meg, og jeg friker ut. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, vet ikke hvem som startet å sende d rundt heller. Fikk vite d siden en gutt jeg kjenner hadde fått nudesa mine tilsendt, også sa han i fra til meg. Jeg har lært leksa, og jeg kommer ikke til å sende flere nudes, men jeg angrer helt sykt. Men det er vel kanskje ikke så mye å få gjort med det nå? Jeg har slitt med selvmordstanker, og hvis alle får vite om de nudesene så orker jeg faktisk ikke å leve. R kanskje en teit grunn til å ta livet sitt, men jeg sliter en del med andre ting også. Angrer så sykt på at jeg bare sendte nakenbilder rundt til så mange. Hjelp!

SVAR

Besvart 06.06.2019 17:39:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle