Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min respekterer ikke mine grenser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg er sammen med en fyr i klassen min. Vi har vært sammen i litt over 3 måneder nå og jeg merker at han begynner å bli mer sikker i forholdet. Han tar veldig mye på rumpa mi og jeg liker det IKKE. Vi sitter sammen i klasserommet også og da tar han ofte hånda hans på skrittet mitt som jeg hater.. Jeg tar alltid hånda hans bort og jeg sier ifra om at jeg ikke liker det men da blir han bare sur og "slår" meg. Han truer meg også med å fortelle hemmelighetene mine til andre folk + han begynner å klemme andre jenter for å være frekk mot meg siden han mener jeg er teit som ikke lar han ta på rumpa/skrittet mitt. Og mange folk rundt oss oppdager hva han gjør og de sier i fra til han men han slutter ikke å klå på meg. Og jeg er redd for å slå opp etter som han har mye på meg. Og i tillegg er det også en side av meg som liker han og bare prøver å late som ingenting. Jeg vil bare ikke ha et forhold som bare handler om å kysse og at han skal ta på rumpa mi og skrittet mitt. Har dere noen tips?

SVAR

Besvart 09.06.2019 09:51:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle