Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble slått da jeg var liten, bør jeg fortelle noen om det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma slo meg gjentatte ganger en gang når jeg var liten og jeg vet ikke om jeg burde si det til noen. Det skjedde jo bare en gang. Nå det siste året har jeg slitt veldig med alvorlig depresjon og angst. Jeg har egentlig fortalt mye til psykolog på BUP og sosionom på skolen, men ikke om dette. Jeg ble blant annet mobba på barneskolen og har fått ekstremt dårlig selvbilde av det. Jeg kutter meg og ønsker å dø. Har prøvd å tatt livet mitt 3 ganger. Det er bare det at jeg vet at mamma ikke er et dårlig menneske, men jeg syns det var en ubehagelig opplevelse og jeg har aldri snakka med noen om det før. Ikke engang mamma. Jeg var rundt 5 år tror jeg. Burde jeg egentlig si det til noen eller det ikke så farlig så lenge det ikke har skjedd flere ganger.

SVAR

Besvart 08.06.2019 18:46:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle