Hopp til hovedinnholdet

Plakater mot mobbing og rektor svar, det er normalt med selvmordstanker .

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 10. Klasse og er straks ferdig på ungdomskolen. Hele ungdomskolen har jeg følt meg alene, og har klagd til ungdomskolen for at de lar ''klikkene'' være der.. Imorgen skal vi på tur til Oslo, men siden jeg pleier å bli 5. Hjulet i gruppa vil jeg ikke dra.. Dette hjelper ikke skolen meg med, noe dem burde. Rektor på skolen tror det hjelper bare å henge opp noen plakater for å stoppe mobbing.. Noen i klassen har også hatt selvmordstanker og pratet med rektor om det.. Da svarte han at selvmordstanker var helt normalt i denne alderen. Jeg mener dette er alt for dårlig jobb av rektor, og lærere på min skole... Hva mener du/dere?

SVAR

Besvart 11.06.2019 11:21:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle