Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner venninnen min.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Alle, starta på ungdomsskolen og jeg fikk meg en ny bestevenn. Og vi går i samme klasse. Det var alltid en jentegjeng som var med hverandre nesten hele tiden på skolen. Og jeg hang mye med de i den gjengen, bestevenninna mi også. En dag så stoppet vi å snakke med hverandre, og jeg følte at henne begynte å snakke mindre med meg. Og jeg skjønte ikke hvorfor. Så da spurte hun i matpausen om noen kunne blime henne til klasserommet for og hente matpakken. Jeg var den eneste som sa ja til at jeg kunne blime henne, men da så hun på meg og ignorerte meg. Etter det så hadde vi gym, da var hun med en annen person fra klassen. Og jeg satt alene og var på telefonen. Neste dag så spurte jeg henne om hva jeg hadde gjort henne, og da bare ignorerte hun flere ganger. Til slutt så ble jeg sint, så jeg skrev «Ser jeg ut som bikkja di som skal vente på at du skal svare» og jeg angrer litt på det, også helt til nå har vi ikke vært venner på ca tre måneder. J savner henne, og vil ha henne tilbake:( Hjelp!

Besvart 14.06.2019 22:28
 

Svar
Hei

Det virker som om dere har noe usnakket, og at dere kan tjene på å snakke skikkelig sammen. Det virker som om hun trenger litt tid, og det syntes jeg du skal vise at du er villig til å gi. Jeg legger ved noen artikler med noen tips til hvordan dere kan ordne opp. Ta gjerne en titt. 

Jeg syntes du skal sende en melding hvor du forteller at vennskapet er viktig for deg, og at du savner det dere hadde.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit