Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner venninnen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Alle, starta på ungdomsskolen og jeg fikk meg en ny bestevenn. Og vi går i samme klasse. Det var alltid en jentegjeng som var med hverandre nesten hele tiden på skolen. Og jeg hang mye med de i den gjengen, bestevenninna mi også. En dag så stoppet vi å snakke med hverandre, og jeg følte at henne begynte å snakke mindre med meg. Og jeg skjønte ikke hvorfor. Så da spurte hun i matpausen om noen kunne blime henne til klasserommet for og hente matpakken. Jeg var den eneste som sa ja til at jeg kunne blime henne, men da så hun på meg og ignorerte meg. Etter det så hadde vi gym, da var hun med en annen person fra klassen. Og jeg satt alene og var på telefonen. Neste dag så spurte jeg henne om hva jeg hadde gjort henne, og da bare ignorerte hun flere ganger. Til slutt så ble jeg sint, så jeg skrev «Ser jeg ut som bikkja di som skal vente på at du skal svare» og jeg angrer litt på det, også helt til nå har vi ikke vært venner på ca tre måneder. J savner henne, og vil ha henne tilbake:( Hjelp!

SVAR

Besvart 14.06.2019 22:28:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle