Hopp til hovedinnholdet

Truet med å få nakenbilde spredd hvis ikke jeg betaler.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er så seksuell frustrert om tiden så gjorde noe veldig dumt, jeg melte meg inn på c date sextreffside, begynte og snakke med ei jente der, la ho til på skype og sendte runkevideo til ho der og nå skal ho ha 6000 kr fra meg så ho ikke publiserer den, velger og ikke sende de 6000 kr for tror ho vil kreve mer da, men jeg lurer på hvor stor sannsynlighet er det for at ho får publisert bidoen ogsånn på facebook som ho sier? Havner på en poroside så fair enough ingen som kommer til og se den, men sender ho den på facebook til venner og kjente så er selvmord et meget aktuelt srternativ plz svar fort

SVAR

Besvart 12.06.2019 11:54:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
account_circle