Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig og trenger noen å snakke med, trenger hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. æ e ei jente på 15 år som ikke har det bra med mæ sjøl. har ingen venna, trives ikke på skolen osv. gråter hver kveld får at æ e så lei mæ. folk behandler mæ som dritt og for ofte kommentarer som '' du ødeleg andre sine liv bare for oppmerksomhet, at æ ikke e vert noe'' osv. synes det e fra langt ifra greit men klarer ikke og stoppe det, TRENGER HJELP, NOEN OG SNAKKE MED. æ lika ikke og snakk men sånne folk æ kjenner godt, sånn for eksempel familie, helesøster osv. vi bytte skole men har bare et år igjen på ungdomskolen og faren min sir at æ ikke treng d osv. æ sitt aleina hele tiden på skolen og når det e gruppearbeid så blir æ den siste som blir valgt å læreren min må sett mæ inn i en gruppe sia ingen vil ha mæ med, men d enn altig opp med at æ må si at æ vil jobb aleina. ka ska æ gjør? treng hjelp!!!!

SVAR

Besvart 17.06.2019 23:48:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle