Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir ikke hørt i familien. Halvsøstra mi er skikkelig slem og frekk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir ikke hørt i familien. Halvsøstra mi er skikkelig slem og frekk og foreldrene mine gjør ingenting. De sier liksom at de gjør alt de kan men de setter farn meg ikke grenser for henne eller konsekvenser. Andre folk også i familien er veldig spesielle. Tanta mi er veldig spesiell, og en dag under middag med henne, så tok Søstra mi foten sin borti meg med vilje også sier jeg ikke gjør det, også sier tanta bare sånn: det er ikke farlig det da. Da svarte jeg med sånn barnestemme: nei det er vel ikke det. Hun svarte ikke så. Søstra mi satt også å sa stygge ting til eng og ingen gjør noe. Jeg har bare lyst å ikke være her med de nå. Klarer meg ikke så godt selv, men skulle gjerne flyttet ut fra de. En gang prøvde jeg å snakke med helsesøster om Søstra mi sin oppførsel, og da jeg sa til foreldre, sa de bare at det var farlig og at barnevernet kunne komme å hente å ta henne med seg. Det vil jeg gjerne pga det er det hun trenger. Hun trenger noen som kjefter på henne og konsekvenser.hjelp

SVAR

Besvart 23.06.2019 21:10:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle