Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ei venninne spøker stadig angående vekta mi. Er det greit?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei 13 år gammel jente som lurer på noe. Er det greit/ har venner lov til å spøke og tulle med hvordan en person ser ut? Jeg er fullt klar over at jeg ikke er den tynneste her på jord, og derfor er det ei venninne av meg som nesten daglig kommer med kommentarer om hvordan jeg ser ut. Hun gjør det om til en "spøk" eller "vits" som jeg prøver å le av, men det sårer meg skikkelig hver gang. Hun har også kommentert på andre ting enn vekta mi, men Det gjør hun mer sjeldent. Bare sånn til info så har jeg ALDRI tullet med NOE som angår hvordan hun ser ut. Jeg tror jeg heller ikke har sagt noe stygt om henne før. Er det noe jeg kan gjøre for å få henne til å slutte? :( Hilsen ~ Jente 13 :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer