Hopp til hovedinnholdet

Jeg griner veldig lett hvis venninnen ikke svarer på melding

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 17 år, jeg griner skikkelig lett for eksempel hvis ei god venninne ikke svarer på meldingene mine, da blir jeg så utrolig lei meg og jeg begynner å grine med en gang....å det sliter meg så utrolig mye ut...så jeg lurte på om du har noen tips til hvordan jeg kan lære å kontrollere meg selv bedre...dette er noe som plager meg helt sinnsykt masse!å trenger virkelig noen gode råd fra dere!trenger hjelp asap, så hvis dere kan komme med noen råd om hvordan jeg kan kontrollere dette bedre. så hadde jeg satte utrolig stor pris på det. hilsen en jenta som gråter av hver minste ting.

SVAR

Besvart 27.06.2019 23:33:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle