Hopp til hovedinnholdet

Pappa har humørsvingninger og sier stygge ting til meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Pappa og mamma har krangla en god del i dry siste, og pappa lar det alltid gå utover meg ( jeg blir da en bacon, dum , hjerneskada og egoistisk liten unge som bare bryr seg om seg selv og ingen + jeg blir utakknemlig (dette er ordrett det jeh fikk på mld idag) . Pappa har humørsvingninger som en tenåringsjente med mensen. Man kan jo ta et eksempel fra i ettermiddag der jeg fikk mld der jeg trodde han tulla med meg, men han mente at jeg hadde sabotert min vitne måls utdeling. (Greia var at mamma og pappa krangla høytlytt på skoleavslutningen, ikke rart jeg blir flau) + han sender meg et bilde av et annet barn av eb venn av han og skriver ønsket jeh kunne skryte sånn av deg. Det rareste er at dagen startet med at jeg fikk en mld der det sto jeg var best. Jeg ble kjempe lei meg, og søstera mi som har opplevd det samme med pappa. Sendte han en mld der d sto og sa at han var helten min og at jeg ble lei meg av slike mld. Hun får til svar at hun ikke skal bry seg, han er lei av meg!

SVAR

Besvart 22.06.2019 21:29:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle