Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at venninnen min viser gamle bilder av meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, min gamle bestevenn og jeg har ikke kontakt med hverandre lenger. Og det kommer vi aldri til å ha lenger fordi jeg har flyttet. Men på hennes snapchat konto så har hun mange minner av meg Hvor jeg hadde monobryn før.. Og nå har jeg nappet det vekk. Også har jeg jo nettop flyttet til et nytt sted, men jeg er veldig redd for at hun viser folk (herifra) gamle bilder av meg med monobryn. Jeg stresser så utrolig masse, og pga det så tror jeg at jeg aldri for meg en kjæreste fordi de vet at jeg hadde monobryn før!:(( (jeg har ikke det lenger) Jeg trenger help! Værsåsnill! Overtenker jeg bare eller hva er problemet? Plis få meg ut av dette problemet sånn at jeg ikke trenger å tenke på dette lenger!

SVAR

Besvart 27.06.2019 22:37:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for at bildene dine blir misbrukt på nettet?

Tenker du over at bilder du sender og deler på nett kan bli misbrukt av andre?

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle