Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 har en voldelig far

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei<3 Jeg har en pappa som er ganske voldelig mot meg, mamma å søstera mi:,( han holdt på å hive en askjett på meg:( og her om dagen så fortalte søstera mi at pappa trua mamma med kniv:( og for ikke lenge siden så prøvde han å fingre mamma når henne ikke ville:/ vi så det igjennom døra og vi sa ifra men da truet pappa bare oss mere!! Hvordan kan jeg få hjelp med dette?

Besvart 26.06.2019 16:53
 

Svar
Hei

Det virker som om du og søsteren din prøver å ta ansvar hjemme når mamma og pappa ikke gjør det. Jeg tenker at dere må få hjelp av noen andre voksne. Har dere snakket med mamma om dette? Kjenner dere noen voksne som kan hjelpe dere?

Nå er skolen stengt for sommeren, ellers kunne dere ha snakket med f.eks. en lærer om hvordan dere har det hjemme. Det er en barneverntjeneste i kommunen der dere bor. Jeg anbefaler at dere snakker med noen som jobber der, og forteller om hvordan dere har det hjemme.


Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Du kan ringe oss på telefonnummer 116 111. Erfarne vakter tar telefonen hver dag mellom 15:00 og 08:00. I helgene er linjene våre åpne hele tiden. Du velger selv om du vil være anonym.

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Opplever du vold hjemme?

Trist gutt i vindu (www.colourbox.com)

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit