Hopp til hovedinnholdet

Hvem kan jeg få hjelp av når kjæresten min truer meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og en gutt på skolen min har vært sammen i 3 år nå. Han er 2 år eldre enn meg. Men det siste året har an vært litt rar. Vi har hatt sex flere ganger men vi har hatt det litt mer enn det jeg vil. Han har begynt å taue meg fast i sengekantene og tvinger meg til å suge penisen hans. I fjor så ble det postet på Instagram at jeg var en hore og var avhengig av gutter, men det er jeg ikke. Han truer også om at han vil legge ut nakenbilder han har tatt av meg på alle sosiale medier om jeg ikke gjør som han sier. Han vil at vi skal møtes neste uke, og om jeg ikke gjør det, så poster han bildene. Jeg har vært hos psykolog og sosiallærer men de har ikke valgt å gjøre noe med det fordi det er noen jeg «stoler på». Jeg har også snakket med familie og venner, men de tenker ikke over det fordi han er så snill og høflig med andre rundt oss. Hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg få han til å stoppe? Hvem kan jeg snakke med om ingen tar meg på alvor?

SVAR

Besvart 28.07.2019 17:46:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle