Hopp til hovedinnholdet

Jeg har angst og har vanskelig for å skille rett og galt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som egt fyller 12 i August. Jeg har angst så når jeg gjør ting klarer jeg ikke å tenke på hva som er rett og hva som er galt fordi det virker som om at de vonde tankene mine styrer alt. Så for litt siden sendte jeg bilder av meg i bh til to gutter. Jeg ville jo ALDRI i livet gjort noe sånt igjen! Det ene bilde jeg sendte var fordi at jeg sendte feil. men så gikk han til den andre gutten jeg også sendte et bilde til og han sa at han likte bilde fordi jeg var i bh. Og da ble jo jeg redd fordi jeg har jo angst. Så da sendte jeg han en melding og skrev «vil du at jeg skal sende nudes. Ikke fordi at jeg vil sende det, men for å være sikker på at han ikke vil at jeg skal sende det. Og nå tror de kanskje at jeg vil sende nudes. Og han andre gutten sendte jeg også til på grunn av nødt eller sannhet, men der gjorde jeg det bevisst. Men jeg begynte å gråte etterpå fordi jeg angret. Og han ene gutten truer med at han skal si det til læreren. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 30.07.2019 17:47:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle