Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sendt bilde av meg i BH som er delt, hva er lov?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har sendt et bilde av meg i bh til to gutter. Det er ikke noe jeg kan gjøre med det fordi fortid er fortid, men det er et par ting jeg lurer på. Når jeg sendte bilde til den ene gutten sa jeg at han skulle slette det, men det gjorde han ikke. Han viste det til en annen gutt. Er det ulovlig? Og han andre gutten slettet bilde, men han sier at han skal si det til læreren vår, og det er jo sommerferie. Men har han rett til å si det til noen og kan læreren ta det opp med mamma? Og er det jeg som har gjort noe ulovlig og dumt eller hvem har det? Jeg vet at det ikke høres ut som at det er krise, men jeg er LIVREDD for at han skal si det til læreren! Håper på svar fort

SVAR

Besvart 03.08.2019 16:18:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle