Hopp til hovedinnholdet

Jeg har bevis på en gutt har nudes av meg og av andre, kan jeg anmelde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg e ei jente på 15 år. Eg gjorde noko domt ein dag og sendte nudes. Guten screena. Eg snakka meir og meir med guten. Til slutt fekk eg logge inn på snappen hannas en gang. Eg fekk meg inn på my eyes onlyen og la først merke til mitt bilde som han hadde lagra innpå. MEN DER VAR KANSKJE 30 ANDRE BILDE AV ANDRE JENTE. Seinare fekk eg vite av en venn av han at han hadde gjort det mot mange jente. Og at de e veldi mange som blir såra. Og han sprer bildene, han vise dei til andre folk. Eg bestemte meg for og slette bildene . Ikke bare mitt, men alle dei andre stakar jentene sine. Men de hjalp ikke så masse.. han hadde dei inne på ipaden sin og. Og no har de gått en stund og de er enda meir sanne bilde inne på der. Eg har bevis. Eg screenrecorda de. Eg ville annmelde han. De e sikkeli fælt de han gjer. Og eg veit jo de e vi som tar valget og sende nudsa. Men vist man kjenne den guten, så e han spesiell. Han pleie å seie: SEND NUDES ELLER SÅ SNAKKAKJE EJ ME DEJ LENGER. Kan eg annmelde?

SVAR

Besvart 14.08.2019 21:47:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle