Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir truet av eksen min, og mister mange venner. Trenger å snakke !

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Den 24.juni.2019 slo exen min opp med meg. Han slo opp for forholdet vår ble feil og han gjorde det får helsen vår. Jeg ble kjempe trist og klarte ikke å spise i 4 dager. Men etter hvert tenkte eg mer positivt og hengte mer med venner. Men plutseligt begynte exen min å sende melding til meg og sa sånt hvordan han har det osv. Exen min kommenterte i det nye innlegget mitt av meg og bestekompisen min. Jeg skrev mye sånt grunner til hvorfor guttebestevenner e best. Exen min skrev «told ya». Så ble de to vennene mine sur for at lar meg ikke i fred. De skrev til han f.eks «kan du vise henne mer respekt? Hun prøve å gå videre, så la henne ifred» men han ble veldig sur og meinte at jeg sendte folk etter han når jeg gjorde ingenting. Han har truet meg noe sjukt nå og jeg har mistet mange venner. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Er det noen jeg kan snakke med om dette? Trenger noen å snakke med

SVAR

Besvart 17.08.2019 09:14:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd trusler, hets eller hat på grunn av den du er?

Kommentarfelt, sosiale medier og blogger fylles ofte opp av hets, trusler og hat mot personer basert på fordommer. Har du eller noen du kjenner opplevd det?

Les mer
account_circle