Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten er forandret og vil ha en pause fra meg. Utro, kontrolerer meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg og kjæresten min har vært sammen i snart 9 månder. Vi er veldig knyttet til hverandre, vi har god kjemi sammen og med foreldrene til hverandre. Han har til og med vært på ferie med meg. Jeg elsker han evig mye! Dessverre for 5 månder siden var han utro.. Jeg tilga han og ga han ny sjanse. Alt gikk bra helt til no, vi krangler hele tiden, han velger å gå ut på byen med venner istedenfor å være med meg. Han er overbeskyttende og lar meg ikke gå med sminke, stramme bukser fordi han sier at han ikke vil at andre gutter skal se på meg?! Han har kalt meg for jævla hore og fitte når vi krangler og han tror jeg liker andre. Han sier jeg har forandret meg og at forholdet ikke er som før så han trenger pause... Han trener og vil også legge ut bilder av kroppen sin på insta, dette har jeg ikke latt han å gjøre fordi jeg synes ikke det er greit. Han bryter mange regler i forholdet og nå skylder på meg, jeg elsker han selvom alt det vonde han gjør mot meg, hva burde jeg gjøre? Jeg er såret

SVAR

Besvart 19.08.2019 19:49:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle