Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør jeg når noen har lagret lettkledde bilder av meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Snappet litt med en gutt. Var så dum og sende noen lettkledde bilder til han på Snapchat og han sier nå at han har lagret alt på mobilen sin. Vet ikke om han snakker sant, men er en utrolig kjip situasjon å være i og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Det står brukernavnet mitt på snapchatten han har filmet med en annen telefon, slik at jeg ikke skulle se at han lagret det.

SVAR

Besvart 30.08.2019 10:35:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
account_circle