Hopp til hovedinnholdet

En gutt kysset med når jeg halvsov på bussen...Er det lov?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I helga så var jeg på vei hjem fra en fest, og tok bussen hjem. En gutt jeg møtte samme kvelden bestemmte seg for å sitte ved siden av meg. Hele bussturen befølte han meg på bena og prøvde å gi meg massasje. Jeg var veldig trøtt så jeg tenkte ikke så mye over det og prøvde å sove. Da jeg nesten hadde sovnet kjente jeg at han begynte å kysse meg, flere ganger. Jeg rakk ikke å reagere før han hadde greid å kysse meg et par ganger, fordi han akuratt hadde vekket meg fra å holde på å sovne. Jeg spurte han hvorfor han prøvde å kysse meg, å da sa han bare «Hvorfor vil du ikke?». Som sagt var jeg veldig trøtt å prøvde å ikke tenke på det, men nå som jeg har snakket med vennene mine om det, synst jeg det er ganske ekkelt. Er dette straffbart? Går det an å anmelde det? Er det egentlig lov?

SVAR

Besvart 02.09.2019 12:45:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle