Hopp til hovedinnholdet

Ingen av guttene liker meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg henger bare med jenter men det er ikke det at jeg ikke har lyst til og henge med gutter men det bare ble sånn første skole dag på ungdomsskolen og nå mår det har gått et år og jeg har fortsatt bare jente venner men jeg har lyst på gutte venner men alle guttene tenker jeg er Gay men jeg er ikke det og nå har alle fått vite at jeg henger bare med jenter og at jeg er gay noe jeg ikke er og nå føler jeg meg helt alene med bare jente venner og med en gang jeg prøver og snakke med en gutt så vil de bare ikke snakke til bake til meg fordi de tror jeg er gay og jeg bli mobbet av de fleste om at jeg er gay men jeg er ikke det jeg vil bare ha gutte venner men ingen av guttene liker meg

SVAR

Besvart 04.09.2019 18:55:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

 

Les mer
account_circle