Hopp til hovedinnholdet

Pappa er skummel, voldelig og har tatt på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg ble tatt på av min far når jeg var ca 12-13 år gammel. Og det var ikke på noen bra måte. Jeg har siden den gang vært livredd for å være alene med faren min eller for at han noen gang kom til å gjøre noe slikt igjen. Jeg har i tillegg nå begynt å bli enda mer redd for å bo hjemme med han, selvom at moren min og broren min også er her. Jeg er kjemperedd for at han skal gjøre enten det igjen eller bli voldelig. Fordi han drikker og røyker nesten hver eneste kveld, og når han drikker blir han til en helt annen person, som jeg ikke kjenner igjen. Og da vil jeg egentlig bare ut hjemmefra og ikke være der. Jeg vil egentlig ikke bo hjemme på grunn av han og jeg vil ikke bo sammen med han. Han skremmer meg og jeg sliter veldig med å klare å være i samme rom som han uten å bli frekk mot han fordi jeg er redd. Men da svarer han tilbake med å kjefte, slå ting og kaste ting. Han blir «passivt voldelig» på en måte. Ikke mot oss, men mot ting. Jeg vil rett og slett ha han vekk fra livet mitt

SVAR

Besvart 02.09.2019 01:16:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
account_circle