Hopp til hovedinnholdet

Han truer meg, og vil at jeg skal sende flere nakenbilder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som er 15 år. Jeg snakket litt på snap med en gutt i klassen alt var normalt før han spurte meg om jeg kunne ta toppen jeg hadde på meg avjeg gjorde ikke det først men etter en stund sendte jeg et bilde fordi jeg har likt han litt for lenge siden han sendte masse dickpick til meg og spurte om vi skulle møtes.. jeg svarteja Når jeg kom til han ble vi enig om at vi holdt dette for oss selv fordi det blir rart at alle for vite det han begynte å ta på meg, på rumpa og puppene jeg sa til han at jeg ikke ville flere ganger, men han bare fortsatte. Jeg tenkte at visst jeg bare gjorde som han sa . Så han slikket meg, fingra meg, og gnidde penisen inntil vaginaen min og han spurte om sex hele tiden Jeg ville ikke dette, men han prøvde å stikke den inni meg han gjorde seg ferdig og jeg dro hjem jeg angrer fordi jeg ville jo ikke nå truer han med å fortelle alle om det. Jeg er så redd vil ikke at vennene mine skal vite d og vil ikke få et rykte.. han maser om flere bilder nå

SVAR

Besvart 08.09.2019 10:10:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle