Hopp til hovedinnholdet

Trakkasering i nabolaget!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, finnes det noen regler mot trankassering på nabolaget og folk man kjenner som ikke er venner som er utenlanske? Jeg og mamma sliter veldig MYE med å forholde oss til utlendingene nabolaget vårt og anywhere we go, særlig på arbeidsplassen. De sier at "Vi er utlendinger" og bruker hele tiden dette som unnskylding for at de skal forsette å få som de vil, og misbruker stillingene sine for det verste og gå rundt å bestemme over folk hva de skal gjøre med livene sine, og blandet seg i økonomien deres samt å stikke nesene sine i andres sine sak. Jeg og mamma er utlendinger vi også, men jeg synes det har gått ALTFOR langt at de skal blande seg i familien våres. "Vi er utlending, sånn gjør vi i landet vårt bla bla bla" MEN DE MÅ JO AKSEPTERE AT DE NÅ BOR I NORGE?!!!! Hvordan de gjør det hjemme, bryr jeg meg ikke men de skal ikke fortelle de andre å gjøre som de gjør. For det er FREKK. Har snakket med arbeidsgiveren min og det hjalp ikke. Hun sa i tillegg at vi er nødt til å akseptere.

SVAR

Besvart 06.09.2019 17:40:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle