Hopp til hovedinnholdet

Gutt 15 år! Jeg blir truet av en gutt, og er redd for å gå på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. I det siste har jeg hatt problemer hvor jeg ikke liker meg selv som jeg er. Jeg simpelt hater livet mitt, men jeg har funnet en måte for å føle meg bedre. Ved å snakke med en jente som jeg bare ønsker å være venner med. Det er en «badboy» på skolen vår som sier slik at jeg ikke burde prøve meg på henne osv. Og når jeg sier at jeg bare vill være venn med henne så klikker han. Så nå sier han at han skal banke meg opp med balltre å få vennene hans til å knivstikke meg, å jeg kjenner han litt så jeg vet at han mener det. Så jeg lurer på om jeg burde kontakte politiet ellernoe. Jeg er veldig redd for å dra på skolen. Vennligst hjelp.

SVAR

Besvart 08.09.2019 10:06:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

– Truer en annen med vold

Jeg blir plaget av noen i nabolaget, og er lei av å høre dem snakke dritt om meg. Jeg ropte til den ene at jeg skal få med noen kompiser og knekke fingra på ham for å lære ham å holde kjeft. Er det ulovlig å si?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle