Hopp til hovedinnholdet

Pappa ble sint på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Mamma og pappa dro på en overnattingstur med noen venner. De ble vekke i ca 30 timer og jeg var Røst og passet på de, men om det skjedde noe så skulle vi bare ringe en nabo. Jeg ryddet hele huset begge dagene og skulle tjene penger på det, jeg passet også søskene mine siden at jeg var eldst. Når de kom hjem så hadde en veninne som overnattet lånt dynen til pappa ( vi hadde byttet laken) så kommer han sint opp og sier at jeg skal bytte dynetrekk. Det gjorde jeg ikke, jeg la bare dynen ned og tokk av det gamle trekket. Han ble så sur og sa at det skulle få store konsekvenser. Han gikk opp på rommet mitt og tokk madrassen, alle putene og bamsen min som jeh har hatt siden jeg var baby. Han slengte tingene rundt på rommet og tokk bamsen min og sa at jeg ikke skulle få den tilbake. Er dette greit? Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.09.2019 15:08:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle