Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 år. Jeg føler meg brukt av kjeresten min. Han sier at jeg er slaven hans!. Noen ganger klarer jeg ikke si imot på grunn av jeg stammer veldig veldig mye. Det kommer liksom ikke ut noe i det hele tatt. Han har lagt ut videoer av meg på klassegruppa når jeg stammer. Så skriver han stygge kommentarer under. Han har mange videoer der det hvirkelig ser ut som om han har kontrollen. og han tvinger meg til å være slaven hans for hvis ikke kommer han til å sende de andre videoene på klassegruppa! I går sa han at jeg og han skulle ha et bdsm forhold og at jeg måtte komme hjem til ham om fire dager og at jeg måtte være den NAKNE slaven hans!!!!!! Det vil jeg ikke!!!! Hva skal jeg gjøre? og hva søren er bdsm?

SVAR

Besvart 12.09.2019 18:48:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle