Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor alene, ingen penger og NAV vil ikke hjelpe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har for noen måneder siden rømt hjemme ifra etter at jeg ble banket opp hverdag og fikk ikke leve et bra liv hjemme. Familien min ønsker ikke kontakt med meg, fastlegen hjelper ikke, jeg skal si opp jobben jeg netttoo begynte i pga kollega eg frekk og mishandler med også på jobb. Jeg bor alene, ingen penger og nav vil ikke hjelpe. Jeg trenger hjelp det er siste gang jeg søker om hjelp ellers ønsker jeg bare å død... ingen forstår meg og ingen venner

SVAR

Besvart 16.09.2019 18:51:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Rettigheter når du jobber

Feriepenger, arbeidskontrakt og lønn er bare noen av rettighetene du har når du jobber. Her er en oversikt over hva du har krav på som ansatt.

 

Les mer
account_circle