Hopp til hovedinnholdet

En jeg holder på med flørter med noen andre. Råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har holdt på med en fyr i 3 uker.. pulte han for litt mer enn 2 uker siden.. altså mistet dommen til han. igår var jeg hos han og vi hadde d artig og koste oss. etter jeg hadde dratt jeg dro han til en annen jente som jeg ikke kan fordra og han vet d! hun visste også veldig godt at jeg likte han.. (hun liker heller ikke meg) så hun prøvde å gjør meg sjalu og sur. så di begynt å kyssa og klina og kose.. da jeg fikk vite av noen felles venner at di hadde pult.. jeg skrek i hele natt å vet ikke hva jeg kan gjøre.. hun har sendt mange videoer når di kliner åsånt til meg.. synes det er utrolig barnslig.. hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.09.2019 10:04:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle