Hopp til hovedinnholdet

Søsknene min er slemme mot meg. Hvordan fikse det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det ikke bra hjemme. Søsknene mine er skikkelig slemme mot meg. De sier at jeg ikke gjør noe hjemme, ikke hjelper til med huset. Jeg blir skikkelig lei meg når de sier det, de er bare litt snille mot meg. Jeg syntes det er vanskelig å gjøre lesket hjemme fordi det er ingen som kan hjelpe meg. Jeg har ikke eget rom jeg deler med søsteren min. Hun har alltid på musikk og jeg klarer aldri å sove på natta. Søsknene sier at jeg aldri snakker med folk på skolen. De syntes jeg er loner og jeg ikke har noen venner. At jeg er sjenert. Jeg liker ikke hvordan folk behandler meg sånn. Jeg har en venn på skolen så jeg er ille helt loner. Jeg føler at jeg ikke passer der jeg bor. Jeg har det faktisk ikke bra. Vær så snill å svar fort måtte bare gjøre noe for å få hjelp til å fikse dette.

SVAR

Besvart 25.09.2019 19:56:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle