Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å bytte skole så sent på året?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, læreren min hater meg. Jeg har aldri opplevd at noen har mislikt meg som person så sterkt. Jeg har nettopp startet på VGs. Læreren min er veldig rar og ingen i klassen liker han. Når han stiller spørsmål i klassen og jeg svarer så sier han at det jeg sier er feil, men når han skal si svaret så sier han akkurat det jeg sa, bare med andre ord. De andre i klassen har også lagt merke til det. Jeg sendte han en melding på telefon om hva jeg synes om at han ikke står for det han sier. Han sa han skulle ha tilfeldig rekkefølge på en vurdering, men valgte å heller å ha alfabetisk.Han ringte meg en gang og snakket med meg i en time om hvordan jeg skulle være et forbilde for klassen. Men han er ikke et forbilde engang når han ikke står for det han sier. Så fikk en veldig ekkel og ydmykende melding tilbake. Han sendte meg en så ydmykende melding at jeg ikke har lyst til å gå på skolen lenger. Så jeg lurte på om det er mulig å bytte skole men ha samme linje så sent på året? Takk for svar:)

SVAR

Besvart 26.09.2019 19:18:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle