Hopp til hovedinnholdet

At han kjører oss gratis og gir oss juice og mat, syntes jeg er sykt rart.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jo greia er at, jeg og noen vennener snek oss ut en gang så kjørte en taxiraner forvi og tilbyr oss og kjøre oss hjem gratis. Det hørtes jo selfølgelig drit kult ut. Etter det spurte han opp snappen vår osv osv sann at han kunne kjøre oss mer vis vi vil det gratis .... og det gjør han. Vi ringer han når som helst han henter oss og kjører oss og jeg skjønner ikke hvorfor. Han har gjort dette med russejenter også. Han ville ta med vennene mine også og kjøpe juice bukser til de : || han kjøper også mc Donalds til oss vær gang vi kjører med han. Dette syntes jeg er sykt rart og skjønner virkelig ikke hvorfor han gjør det. Jeg og en vennine beynner virkelig og lure på om taxien er falsk, og jeg lurer bare på hva vi skal gjøre, for det er jo gøy og bli kjørt gratis rundt liksom .....

SVAR

Besvart 30.09.2019 18:25:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle