Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten er voldtatt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er gutt på 14 og jeg har nettop fått vite at min kjæreste har blitt voldtatt av en mye eldre mann og ho har ikke lyst og snakke med noen voksne om det og ho har ikke noe god kontakt med familien sin og ho vil heller ikke anmelde det noen tips te hva jeg kan si til ho? Haster litt fordi vist jeg skal få overtalt ho så må jeg fortsatt være sikker på at det er bevis

SVAR

Besvart 30.09.2019 23:01:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
account_circle